luchtvaart

Het aviationteam van albers en van tienen beschikt over ruime ervaring op het gebied van de registratie, overdracht en financiering van luchtvaartuigen. Hierbij bedient het team zowel de (toekomstige) eigenaren van de luchtvaartuigen als ook degenen die de aankoop financieren.

Luchtvaartregelgeving is complex, mede door de van toepassing zijnde internationale verdragen. Ervaring op dit gebied is dan ook van wezenlijk belang om de belangen van betrokkenen te kunnen dienen. Het team heeft ruimschoots aangetoond hiertoe op een snelle en efficiĆ«nte wijze in staat te zijn.

Het team verzorgt de (kadastrale) (de)registratie van het luchtvaartuig in overleg met de rechtbank en het kadaster. Het team ondersteunt haar cliƫnten bij de overdracht van luchtvaartuigen. Een overdracht kan zowel geschieden door de fabrikant aan de nieuwe eigenaar als ook tussen particuliere partijen onderling. Voor zover de aankoop gefinancierd dient te worden, ondersteunt het team partijen bij het opstellen van de financieringsdocumentatie.