vastgoed

Het vastgoedteam van Albers en van Tienen heeft ruime expertise op het gebied van het commerciële en het particuliere vastgoed. Het team kent een no-nonsense cultuur en is deal gericht. Naast de particulieren worden beleggers, ontwikkelaars, (semi) overheden en overige instellingen bijgestaan bij de verwerving, financiering, ontwikkeling en vervreemding van vastgoed.

Lees meer…

ondernemingsrecht

De experts van het ondernemingsrechtteam van Albers en van Tienen bedienen een breed scala van cliënten, van startup tot en met beursgenoteerde ondernemingen. Het team staat bekend om haar snelheid en efficiëntie. Het team wordt ingezet bij de opzet, herstructurering, financiering, overdracht en liquidatie van ondernemingen.

Lees meer…

luchtvaart

Het aviationteam van Albers en van Tienen beschikt over ruime ervaring op het gebied van de registratie, overdracht en financiering van luchtvaartuigen. Hierbij bedient het team zowel de (toekomstige) eigenaren van luchtvaartuigen als ook degenen die de aankoop financieren.

Lees meer…

team

Het team van Albers van Tienen bestaat uit 2 notarissen, 8 kandidaat-notarissen, 1 notarisklerk en 12 notarieel medewerkers.

Lees meer…

contact en routebeschrijving

Hier vindt u onze contactgegevens alsmede onze locatie.

Lees meer…

publicaties

Kijk hier voor de laatste publicaties van Albers en van Tienen notarissen.

Lees meer…