home

vastgoed

Het vastgoedteam van albers en van tienen heeft ruime expertise op het gebied van het commerciële en het particuliere vastgoed. Het team kent een no-nonsense cultuur en is deal gericht. Naast de particulieren worden beleggers, ontwikkelaars, (semi) overheden en overige instellingen bijgestaan bij de verwerving, financiering, ontwikkeling en vervreemding van vastgoed.

Lees meer

ondernemingsrecht

De experts van het ondernemingsrechtteam van albers en van tienen bedienen een breed scala van cliënten, van startup tot en met beursgenoteerde ondernemingen. Het team staat bekend om haar snelheid en efficiëntie. Het team wordt ingezet bij de opzet, herstructurering, financiering, overdracht en liquidatie van ondernemingen.

Lees meer

luchtvaart

Het aviationteam van albers en van tienen beschikt over ruime ervaring op het gebied van de registratie, overdracht en financiering van luchtvaartuigen. Hierbij bedient het team zowel de (toekomstige) eigenaren van luchtvaartuigen als ook degenen die de aankoop financieren.

Lees meer


mediation

Meer informatie over onze mediation diensten.

Lees meer

overstap erfpacht

Graag zijn wij u van dienst bij de overstap van een voortdurend recht van erfpacht naar een eeuwigdurend durend recht.

Lees meer

team

Het team van albers en van tienen bestaat uit 2 notarissen, 8 kandidaat-notarissen, 1 notarisklerk en 12 notarieel medewerkers.

Lees meer


contact en routebeschrijving

Hier vindt u onze contactgegevens alsmede onze locatie.

Lees meer

publicaties

Kijk hier voor de laatste publicaties van albers en van tienen notarissen.

Lees meer